dissabte, 1 de desembre del 2007

Manifestació contra els acomiadaments i el tancament d'empreses (Barcelona, 2 de desembre; 11h; Pça Sant Jaume)

Treballadors de SEAT, Frape-Behr, Mercedes Benz i Sysmo han convocat una manifestació pel diumenge 2 de desembre, que conclourà amb un festival solidari al Parc de la Ciutadella. Els convocants denuncien la desertització del teixit industrial de Catalunya i la complicitat del govern de la Generalitat.

MANIFESTACIÓ CONTRA ELS ACOMIADAMENTS I TANCAMENT D'EMPRESES DIUMENGE 2 DE DESEMBRE, 11H, PL. SANT JAUME
FINALITZARÁ EN EL PARC DE LA CIUTADELLA AMB UN FESTIVAL SOLIDARI

Treballadors/es, ciutadans/es de Catalunya, diguem ¡PROU! a l'espiral d'acomiadaments, deslocalitzacions i tancaments d'empreses que condemnen a la misèria a milers de treballadors i les seves famílies, desertitzen el teixit industrial de Catalunya, i amenacen el futur de tots/es. Mentre, les multinacionals i la patronal s'enriqueixen cada vegada més. Diguem NO! a la complicitat del Govern de la Generalitat que subvenciona amb els diners dels ciutadans la deslocalització d'empreses; que aprova,un darrera l'altre, expedients fraudulents d'acomiadaments i tancaments, i que tolera les operacions especulatives immobiliàries que s'amaguendarrera de molts tancaments de centres de treball. Treballadors/es deCatalunya, acudim a la manifestació, amb les nostres famílies i amics, ensolidaritat amb els treballadors acomiadats de SEAT que lluiten pel seu reingrés, de Frape - Behr en vaga contra les amenaces als seus llocs de treball, de Sysmo contra el tancament d'empresa, de Mercedes-Benz contra l'especulació i en defensa dels seus llocs de treball. La seva lluita ésla lluita de tota la classe treballadora.
Convoca: Assemblea acomiadats/as SEAT, Comitè Empresa de Frape - Behr, treballadors de Mercedes Benz i de Sysmo.
Donen suport: Assemblea de treballadors d'empreses en conflicte; Xarxa contra laprecarietat i tancament d' empreses, CGT, COBAS, CNT, IAC (CATAC, FTC, USTEC...), SF, SU i altres organitzacions politiques i socials.