dijous, 8 de juliol del 2010

Comunicat del CE del PSAN sobre la manifestació del 10 de juliol

Davant la sentència que ha emès el Tribunal Constitucional espanyol sobre l'Estatut de la Comunitat Autònoma de Catalunya només podem sentir indiferència. O si més no fàstic per un estatus de dependència que part de la burgesia catalana va acordar amb Espanya i que des d'aquesta s'han cuidat d'agreujar.
Quan es va dur a referèndum l'Estatut vàrem demanar el NO, el no a l'abaixada de pantalons. Però des d'Espanya els sembla que l'abaixada de pantalons de la nostra vergonyosa burgesia no va ser suficient i per això ara l'amplien.
Des del PSAN no podem dir sinó el que dèiem llavors: Cap estatut no ens darà la llibertat nacional. Per tant, no cal plorar per un trist estatut. Ara, com llavors, la nostra opció és la independència.
La comèdia dels estatuts i de fer la viu viu amb Espanya és un cul de sac sense sortida per la nació catalana.
Si no hi ha cap partit institucional que plantegi una via per a materialitzar la independència, (com de fet no hi és), cal organitzar-se en formacions verdaderament independentistes disposades a fer-ho tan aviat com puguin

Quan centenars de milers de catalans estant fent-se sentir per la independència en centenars de municipis, cal fer de la manifestació del 10 de juliol, una manifestació contra les institucions autonòmiques i els qui les dirigeixen.

Per tot això, el PSAN se suma a la convocatòria de la manifestació i al manifest unitari de l’esquerra independentista amb motiu de la convocatòria, i fa una crida als militants i simpatitzants a participar-hi.

El punt de trobada serà a Roger de Llúria amb Diagonal, a les 17h30, i la pancarta del bloc del partit dirà “Ja n’hi ha prou de suportar Espanya”.

Comitè Executiu del Partit Socialista d’Alliberament Nacional (PSAN)
Catalunya 7 de juliol del 2010