dimecres, 23 de desembre del 2009

dilluns, 14 de desembre del 2009

El 13 de desembre recull més de 180.000 vots per la independència

Gràcies a més de 15.000 voluntaris, diverses coordinadores d'àmbit municipal i comarcal han estès aquest cap de setmana Consulta sobre la Independència d'Arenys de Munt a 166 municipis més. Especialment alta ha estat la participació a Osona i, a tall d'exemple, cal assenyalar que la població vigatana ha votat en un percentatge més alt per la independència que no pas ho va fer per l'estatut del 2006. A Sant Jaume de Frontanya (en la fotografia, Josep Guia, que va ser present també a actes a Berga i a Vilafranca del Penedès) el resultat fou prou més clar: dels 21 veïns majors de 16 anys, 18 ho van fer per la independència. La Consulta tindrà continuació el 28 de febrer, a poblacions com el Vendrell o Molins de Rei.

dimarts, 8 de desembre del 2009

Acte de l'Esquerra Independentista del Berguedà a favor del Sí a la consulta del 13D

El diumenge 13 de desembre, Berga i d'altres poblacions del Berguedà formen part de la llista de municipis que organitzen la Consulta sobre la independència.

El divendres, l'Esquerra Independentista del Berguedà farà un acte al Casal Panxo de Berga sota el títol "El No ja el tenim: 13 de desembre, vota Sí a la independència". Els parlaments aniran a càrrec de: Rosa Calafat, Josep Guia, Mustafà Shami, Jordi Pont i Francesc Ribera "Titot".